blog-thumb-naile

Wat is de beste computer aanbieding van 2021?

Welke computer de beste computer van dit jaar is, dat is lastig te beantwoorden. De vraag welke computer de beste is voor jouw wensen, dat is de belangrijkste vraag en is afhankelijk van wat je met je computer gaat doen. Om je alvast op weg te helpen, hebben we een selectie gemaakt van de beste koop voor computers per categorie.

Top 8 beste koop computers

Van een goede laptop voor je studie tot de perfecte gaming pc, we hebben de 8 beste computers in verschillende categorieën verzameld. Zo weet je welke computers wat ons betreft de beste keuzes zijn bij bepaald gebruik. Welke is jouw favoriet?

Beste laptop voor studie: HP Pavilion 15-eh0948nd


Beste deal voor dit product:
€849,00

Beste laptop voor studie: HP Pavilion 15-eh0948nd

Deze 15 inch HP Pavilion laptop met Windows 10 is een goede en stevige keuze voor studenten. Dankzij maar liefst 16GB aan werkgeheugen (RAM) kun je zeer eenvoudig multitasken. Je scriptie schrijven in Word, tegelijkertijd SPSS en je browser openen, terwijl je ook nog eens je favoriete muziek op hebt staan? Geen enkel probleem. Dankzij de maar liefst 512GB grote SSD-schijf kun je ook nog eens veel bestanden opslaan en start de laptop snel op.

Geen zin in huisgenoten die wat 'grappigs' op social media plaatsen terwijl jij een glas drinken halen bent? Dankzij de beveiliging via vingerafdrukscanner gaat ze dat niet meer lukken. Houd er wel rekening mee dat deze laptop maar twee USB-poorten heeft. Gebruik dus zoveel mogelijk draadloze randapparatuur, zoals een muis en toetsenbord.

Beste prijs-kwaliteit Macbook: Apple MacBook Pro 13' (2020) 16GB/512GB Apple M1


Beste deal voor dit product:
€1.909,00,- €1.749,00

Beste prijs-kwaliteit Macbook: Apple MacBook Pro 13' (2020) 16GB/512GB Apple M1

Wil je de beste Macbook die naast schoonheid ook nog eens een goede performance biedt? Dan raden we deze 13 inch Macbook Pro aan met 16GB RAM en een snelle 512GB SSD-schijf. Dit model is wat ons betreft de heilige graal onder de Macbooks voor een gemiddelde gebruiker: sneller dan een Macbook Air en toch niet te duur met voldoende opslagcapaciteit.

Dankzij de nieuwe Apple M1 processor kun je bovendien supersnel zware programma’s uitvoeren. Met deze Macbook kun je gemakkelijk zeven of acht jaar vooruit. De batterijduur? 20 uur! Dankzij de nieuwe Apple M1 processor kun je bovendien supersnel zware programma’s uitvoeren. Kies bijvoorbeeld voor de populaire kleur Space Gray of ga voor traditioneel zilverkleurig.

Beste Chromebook: HP Chromebook x360 14b-ca0550nd


Beste deal voor dit product:
€599,00

Beste Chromebook: HP Chromebook x360 14b-ca0550nd

Aan de liefhebbers van Chromebooks raden we deze Chromebook van HP aan. Deze laptop met een 14 inch scherm is namelijk niet enkel te gebruiken als laptop, maar je kunt het scherm draaien, zodat het in feite een tablet wordt. Hij beschikt dan ook over een touchscreen. Met deze Chromebook kun je een hele dag films en series kijken zonder op te hoeven laden. Hij is bovendien snel genoeg om verschillende taken tegelijkertijd uit te kunnen voeren.

Beste zakelijke laptop: Lenovo ThinkBook 15 G2 – 20VE0046MH


Beste deal voor dit product:
€819,95

Beste zakelijke laptop: Lenovo ThinkBook 15 G2 – 20VE0046MH

Belangrijk voor een zakelijke laptop is dat hij optimaal beveiligd is en je systeembeheerder eventueel gemakkelijk mee kan kijken. Deze Lenovo ThinkBook laptop heeft om die reden Windows 10 Pro tot zijn beschikking, waarbij deze factoren extra zwaar wegen ten opzichte van de 'gewone' Windows 10. Dankzij de snelle processor en 8GB RAM kun je met deze laptop bovendien eenvoudig verschillende Microsoft Office programma's tegelijkertijd gebruiken. Het scherm is daarnaast gemaakt om niet te reflecteren, zodat je ook bij veel omgevingslicht of zonlicht door kan werken. Dit is zelfs het geval in het donker, dankzij het verlichte toetsenbord.

Beste gaming laptop: MSI GF65 10UE-087NL


Beste deal voor dit product:
€1.399,00

Beste gaming laptop: MSI GF65 10UE-087NL

Wil je de beste gaming laptop, wat ook nog eens een relatief goedkope gaming laptop is? Dan hebben wij het neusje van de zalm voor je gevonden met deze MSI gaming laptop. De laptop beschikt met de NVIDIA GeForce RT 3060 over een uitstekend videokaart en het scherm heeft ook nog eens een verversingssnelheid van maar liefst 144 Hertz. Hierdoor mis je nooit meer dan ene cruciale moment tijdens je game, je ziet alle details.

Dankzij de krachtige i7 processor van Intel en 16GB aan RAM hoef je je over de snelheid ook absoluut geen zorgen te maken. Ook zorgt de SSD-schijf van maar liefst 1 terabyte ervoor dat je gemakkelijk al je favoriete games kwijt kunt. Let wel op dat een game doorgaans relatief zwaar is en dus veel vraagt van de accu.

Beste goedkope desktop: Acer Aspire XC-895 I5410


Beste deal voor dit product:
€549,00

Beste goedkope desktop: Acer Aspire XC-895 I5410

Zoek je een goede computer voor thuis die niet al te duur is? Dan kunnen we je deze Acer Aspire desktop aanbevelen. Dankzij maar liefst 1256GB aan opslagruimte (1TB op harde schijf en 256GB op SSD) kun je eenvoudig allerlei programma's, films, foto’s en andere bestanden kwijt.

Bovendien hoef je je dankzij de Intel Core i5 processor en 8GB werkgeheugen geen zorgen te maken dat je desktop thuis snel te traag zal zijn, hier kun je wel even mee vooruit. Hij is bovendien lekker compact, waardoor hij niet te veel ruimte inneemt. Bij deze desktop worden geen toetsenbord of muis meegeleverd, die zal je dus apart moeten bestellen. Dat geldt uiteraard ook voor de monitor.

Beste gaming desktop: Lenovo Legion T5 26AMR5 90RC00N8MH


Beste deal voor dit product:
€1.499,00

Beste gaming desktop: Lenovo Legion T5 26AMR5 90RC00N8MH

Deze desktop zouden we bijna al kopen om het uiterlijk alleen. Deze Lenovo computer mag namelijk met recht een eyecatcher genoemd worden en is perfect voor het spelen van je favoriete games. De specs bestaan namelijk onder andere uit een NIVIDIA GeForce RTX 360 TI videokaart, een AMD Ryzen 7 processor en 16GB aan RAM-geheugen. Bovendien beschikt deze gaming computer over een SSD-schijf van maar liefst 1TB. Hij is daarnaast muisstil en niet extreem duur. Gaming wordt hierdoor nog leuker dan het al was! Let wel op: een muis en toetsenbord zijn niet inbegrepen.

Beste prijs/kwaliteit iMac: Apple iMac 27' (2020) 16GB/512GB Intel Core i5


Beste deal voor dit product:
€2.549,00

Beste prijs/kwaliteit iMac: Apple iMac 27' (2020) 16GB/512GB Intel Core i5

Ben je op zoek naar een goede iMac die niet in het topsegment zit qua prijs, maar waar je wel nog vele jaren met plezier mee vooruit kan? Dan raden we je deze iMac van Apple aan. Qua specs is dit dezelfde computer als de Macbook die we eerder aanraden, alleen wordt de iMac uiteraard geleverd met, of beter gezegd als, een scherm. En niet zomaar een scherm, maar een enorm 27 inch retinascherm met 5K-beeldkwaliteit. Geloof ons, dat wil je! Bij deze iMac zijn een Apple Magic Mouse 2 en een Apple Magic Keyboard inbegrepen. Die hoef je dus niet meer los te kopen.